Tue Maijaa

Tule mukaan kampanjaan! Ehdit vielä liittyä mukaan tukiryhmääni tai esimerkiksi lähettää suosituksesi julkaistavaksi Suosittelijat-sivulla. Tukiryhmässäni voit esimerkiksi tulla mukaan jakamaan flaijereita kaduilla tai postiluukkuihin, ideoida kampanjan sisältöjä ja somepostauksia tai auttaa tapahtumien järjestelyissä. Jokaiselle löytyy mukavaa tekemistä sen verran, kuin ehtii ja jaksaa tehdä. Ota minuun yhteyttä: maijakarhunen@yahoo.com tai puh. 044-5529257.

Voit seurata minua sosiaalisessa mediassa Facebook-sivullani tai Instagramissa. Tykkäämällä, kommentoimalla, jakamalla ja tallentamalla postauksiani sana leviää!

Voit myös kertoa minusta perheenjäsenillesi, sukulaisillesi, ystävillesi ja työkavereillesi. Puskaradiossa on voimaa!

Sosiaalisen median kanavista löytyy ajantasaiset tiedot siitä, mihin tapahtumiin olen osallistumassa ja missä olen tavattavissa.

Kampanjalleni voit myös lahjoittaa rahaa. Käytän kampanjaani pääasiassa omia rahojani. Teen näin, koska uskon niin vahvasti siihen, että on elintärkeää estää oikeistohallituksen pääsy valtaan seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Ja uskon myös siihen, että jos vasemmiston kannatus olisi enemmän kuin se ainainen 8 %, tämä yhteiskunta voisi paremmin.

Voit lahjoittaa minulle esimerkiksi 5 euroa tai enemmän Vasemmistoliiton ehdokasgallerian kautta tai MobilePaylla numeroon 041 574 5123 (pienkeräyslupa RA/87/2023).

Kiitos tuestasi!

Kuva: Pinja Nikki

 

Vasemmiston logo.